S-a deschis prima platformă serioasă de făcut bani în Romania. Iată câteva din caracteristicile sale:

La momentul când scriu acest post, există pe această platformă mai mult de 12.000 de utilizatori înregistrați, cu toate că site-ul are o dată de apariție recentă pe net, iar înregistrările continuă în mod spectaculos, datorită avantajelor multiple pe care le oferă acest site, și pe care le puteți vedea și din cele scrise mai sus.

Dacă doriți și voi să vă înscrieți, o puteți face aici:

Acum, mă veți întreba cum funcționează site-ul?

În primul rând, există acolo un ghid care trebuie citit chiar de prima dată, care conține o serie de video-uri relativ scurte (în total, vă veți delecta cu ele nu mai mult de 20 de minute), din care veți învăța multe despre ce și cum trebuie să faceți, pentru a câștiga bani zilnic. Deci, CITIȚI acest ghid întâi. Îl găsiți AICI:

https://adsonhub.ro/index.php?view=faq

Cum să vă înscrieți:

sau:

Iată acum un mic filmuleț, care vă arată cum să completați rubricile de înregistrare:

După ce v-ați înregistrat, treceți la vizualizarea celor 5-6 sau mai multe reclame care apar dacă faceți click pe „Câstigă bani – Vizualizare reclame”. Acest lucru este bine să-l faceți zilnic (nu vă ia mai mult de câteva minute), dacă vreți să ajungeți la statutul de Premium și să câștigați mai mult (prin completarea de oferte, o dată la 3 ore). Dacă dispuneți de bani suficienți, puteți să faceți upgrade la cont și veți câștiga mult mai mult. (Upgrade se poate face aici: http://adsonhub.ro/index.php?view=account&page=upgrade). Pentru a observa cum se face vizionarea reclamelor, urmăriți filmulețul de mai jos:

Retragerea banilor din contul de pe site o puteți face odată ce ați ajuns la suma de 20 RON. Retragerea se poate face în contul de PayPal sau în contul dvs. din bancă.

Deocamdată mă opresc cu explicațiile aici. Voi continua, în funcție de întrebările dvs, pe care mi le puteți pune chiar aici, pe acest blog, la comentarii. Însă vă rog, citiți mai întâi ghidul de pe site, acolo sunt explicate multe lucruri importante pentru a putea ca dvs. să câștigați bani.

Vă mulțumesc pentru atenție!

– VA URMA –

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.