Canicula începe să cedeze, de astăzi, în România. În schimb, o veste foarte proastă.

Români, înarmați-vă cu umbrele! Nu vine furtuna, nu vă arde soarele pe chelie, în schimb va avea loc, cât de repede o invazie de lipitori.

Nu este un avertisment din partea Institutului Național de Meteorologie, ci vine din partea unui om cu „caracter”, care și-a demonstrat competența de o vreme încoace.

Iată ce susține virtualul candidat la titulatura de secretar general al PSD, venerabilul Codrin Ștefănescu: „Prea multe lipitori şi prea multe personaje lipsite de caracter în preajma noastră. Prea mulţi fāţarnici şi prea mulţi trādātori pe metru pātrat. Şi unii dintre aceştia chiar vor să ne fie Şefi ! Să-i urmăm necondiţionat şi sā ne supunem cu pioşenie. Eu, unul, nu o voi face ! Asta am vrut să vā zic” (Sursa: caplimpede.ro)

Nu este momentul să fiți agresiv, domnule Stefănescu, încă nu ați ajuns (din nou), secretar general. Ori poate lunile în care ați urmat fără să crâcniți ordinele altor lipitori și personaje lipsite de caracter și-au spus cuvântul?

Cu toate că temperaturile vor mai scădea în acest weekend, se mențin ploile, mai ales cu pensii speciale, incredibil de neverosimile și de necrezut.

Să-i luăm, de exemplu, pe Florin și Magdalena Iordache: în declarația de avere a lui Florin Iordache sunt trecute și veniturile soției. Aceasta a încasat, anul tecut, 263.018 lei pensie de judecător (specială). Este vorba de 4.750 euro pe lună. Magdalena Iordache a mai câștigat 91.015 lei „restanțe drepturi bănești”, adică 1.650 de euro pe lună (sursa: https://newsweek.ro/justitie/sotia-lui-iordache-pensie-speciala-de-4700-de-euro-veniturile-familiei-10000-euro-pe-luna)


Pentru că are mult timp la pensie, soția lui Iordache are venituri notariale în valoare de 56.858 de lei pe an, echivalentul a 1.000 de euro pe lună. În total, Magdalena Iordache a câștigat 7.400 de euro pe lună. Soțul, Florin Iordache a câștigat anul trecut 142.836 de lei, adică 2.500 euro pe lună. În total, familia Iordache câștigă 10.000 de euro pe lună. Din banii aceștia, familia Iordache își permite să întrețină o casă în Bragadiru de 450 metri pătrați. Aboslut incredibil, deși câștigă 10.000 de euro pe lună, familia Ioradche nu menționează să aibă bani în conturi. (sursa: https://www.scribd.com/document/414734269/153c-pdf#from_embed)

Parcă îți vine să plângi, nu?

Nu degeaba, Ciprian Mihali, profesor de filosofie, director pentru Europa de Vest al Agenției Universitare a Francofoniei, cu sediul în Bruxelles, și fost ambasador al României în Senegal, spune despre ceea ce se întâmplă în România: „O rețea de interese private, ajunsă la putere prin fraudă și corupție, și-a securizat de doi ani încoace dominația asupra societății: a mituit masiv Jandarmeria, Poliția, Fiscul, o parte dintre magistrați, întreaga administrație centrală și locală.”

Să ne trăiască vremea, că vremurile ne omoară!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.